25 000
Довольных клиентов
11
лет успешной работы
100+
авторов
4.6
Средняя оценка
Дипломная работа
Предмет Оздоровительные продукты
Проект виробництва йогурту синбіотичної дії, збагаченого лактулозою та порошками базиліку і шпинату
Краткое описание: 90% уникальности проверяют на плагиат. Вступ (1…2 с.). Розділ 1. Аналітичний огляд літератури за обраною темою (20…25 с.). 1.1. Функціональні харчові продукти як система екологічного захисту людини. 1.2. Аналіз сучасних способів проведення технологічних процесів за обраною темою. 1.3. Переваги та недоліки класичних технологій отримання харчових продуктів (за обраною темою). 1.4. Структура конкретного підприємства, опис цеху або ділянки, що підлягають вдосконаленню (технічному переоснащенню, реконструкції). 1.5. Обґрунтування обраного виду харчової продукції та способів її виробництва. 1.5.1. Аналіз сучасного асортименту продукції, способів виробництва та технологічного устаткування на підприємстві. 1.5.2. Нові напрями у виробництві конкретного виду продукції із зазначеного асортименту. 1.6. Техніко-економічне обґрунтування запропонованого способу отримання функціонального харчового продукту. Розділ 2. Технологічна частина (35…40 с.). 2.1. Характеристика сировини для виробництва конкретного виду продукції, її харчова та біологічна цінність. 2.2. Характеристика допоміжної сировини та матеріалів для виготовлення даного виду продукції. 2.3. Вибір та обґрунтування технологічного процесу та режимів виробництва конкретного виду продукції. 2.4. Опис технологічного процесу виробництва конкретного виду продукції та розробленої апаратурно-технологічної схеми. 2.5. Організація контролю якості продукції з переліком використаних методик контролю. 2.6. Технологічні розрахунки, матеріальні розрахунки витрат сировини, допоміжних матеріалів, баланс сировини і готової продукції тощо. Розділ 3. Екологічна частина (5…8 с.). 3.1. Характеристика відходів, стічних вод і викидів підприємства. 3.2. Рекомендовані заходи щодо охорони навколишнього середовища. Розділ 4. Охорона праці на підприємстві (3…5 с.). 4.1. Аналіз небезпечних чинників виробництва та техніка безпеки при експлуатації обладнання. Висновки (1 с.). Список використаних джерел. Обсяг пояснювальної записки складає 70…80 друкованих аркушів. Графічна частина дипломного проекту бакалавра складається із 3…4 креслень формату А1 і включає - апаратурно-технологічну схему виробництва конкретного виду продукту (1 лист); - план та характерний розріз цеху, який підлягає реконструкції (2 листи); - результати науково-дослідної роботи (1 лист).
Количество страниц
Смотрите в кратком описании
Язык написания
Укр
Дата выполнения:
09.01.2020
Стоимость от
4000 грн.
Срок написания:
от 1-го дня
Экспертность
- Нужные сроки
- Согласно требованиям
- Лучшие оценки
Качество
- Доступные цены
- Уникальность до 90%
- Пишем понятно и легко
Уверенность
- Оплата частями
- Бесплатные правки
- 100% анонимность
У нас есть все, что и в конкурентов, а также…
ГИБКАЯ СИСТЕМА СКИДОК И БОНУСОВ
У нас действует накопительная система скидок. Также можно получить мгновенную скидку, порекомендовав ОЦ “Курсовичок” друзьям.
ДОПОЗДНА РАБОТАЕТ СЛУЖБА ПОДДЕРЖКИ
Наша команда работает до 23:00 и готова ответить на любые вопросы в мессенджерах, по почте или в телефонном режиме. Мы делаем максимум, чтобы вы получили консультацию быстро.
ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ПОМОЩЬ
У вас будет персональный помощник, который подберет хорошего исполнителя, подскажет, как удачно написать студенческую работу и что делать в любой ситуации.
МАКСИМАЛЬНОЕ СОБЛЮДЕНИЕ СРОКОВ
80% наших заказов выполняются раньше оговоренного срока. 99% срочных заказов выполняются точно в срок.
ТОЛЬКО ПРОВЕРЕННЫЕ ИСПОЛНИТЕЛИ
Каждый автор проходит строгую проверку. Поэтому у нас только лучшие и опытные исполнители.
ДОСТУПНЫЕ ЦЕНЫ
У нас можно заказать студенческую с минимальным бюджетом. Также предлагаем эксклюзивные и научные труды для тех, у кого бюджет побольше. Все зависит от требований и пожеланий.